Novosti

Vesti

Novi video na YouTube

Video uputsvo za 4035.00 možete pogledati ovde...

Nagrada za postignute poslovne uspehe

Privredna komora Srbije
Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga nagradila je privredna društva i poslovne lidere koji su se istakli radom, angažovanjem i rezultatima u 2020. godini - detaljnije možete pogledati ovde...

Sajam u Beogradu

44. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU
Od 18-21.04.2018. „Stublina” će predstaviti svoj proizvodni program na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu. Posetite nas u hali 1 na štandu 1305!

EY Preduzetnik godine

Časopis “Prozori & Vrata”
Vlasnik kompanije “Stublina”, Radovan Milojević, je preduzetnik godine - detaljnije možete pogledati ovde...

Drugi o nama

Časopis “Prozori & Vrata”
Stublina d.o.o. sertifikacija i kvalitet - možete pogledati ovde...
Stublina – Zajedničkim trudom i radom do novog uspešnog perioda - možete pogledati ovde...
Stublina- spona koja povezuje dobavljače metalne industrije - možete pogledati ovde...
Stublina – Podrška organizatorima Metaldays-a 2017 - možete pogledati ovde...
Stublina d.o.o. – Uspeh znači raditi najbolje što možemo sa onim što imamo - možete pogledati ovde...

Sajam u Beogradu

MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA - U BEOGRADU
„ Dragi prijatelji, pozivamo vas da nas posetite na međunarodnom sajamu građevine u Beogradu, od 19.- 23. Aprila 2017., u hali 1 beograskog sajma, štand 1303.
Vidimo se …dobrodošli!
Vaša Stublina”

Nagrade i priznanja osvojena na 18. Moskovskom međunarodnom salonu inovacija, novih tehnologija i robnih marki „Arhimed-2015”

1

„Stublina“ d.o.o. sa ponosom obaveštava svoje verne korisnike da je dobitnik zlatne medalje na upravo završenom 18. Moskovskom međunarodnom salonu inovacija, novih tehnologija i robnih marki „Arhimed-2015”, koji je održan u periodu 2-5.4.2015. U organizaciju ove značajne izložbe inovacija, uz podršku predsednika Ruske Federacije, G-dina Vladimira Putina, pokrovitelji su: Međunarodni inovacioni centar „Arhimed“, Rospatent, Ministarstvo industrije, nauke i tehnologije, Ministarstvo odbrane Ruske Federacije, Ministarstvo unutrašnjih poslova Ruske Federacije, Uprava grada Moskve i druge državne institucije. Međunarodni žiri donosi odluku o uručivanju zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja Salona za najinteresantnije i najperspektivnije eksponate u industrijskoj primeni. Na poslednjem Salonu svoje eksponate su izložili predstavnici iz 44 regiona Ruske Federacije, i 17 zemalja, među kojima su: Srbija, Hrvatska, Poljska, Katar i Tajvan. U izložbenom centru je prikazano 680 inovacija, koje su klasifikovane u 42 grupe. Ove godine Salon je okupio više od 315 organizacija i više od 700 pronalazača.

2

U posebnoj grupi su ocenjeni registrovani žigovi-robne marke. Proizvodi sa robnom markom „Stublina“ su poznati i dobro prihvaćeni na tržištu Ruske Federacije i drugih zemalja u regionu. Izložba-konkurs „Robna marka-LIDER“ je održana u periodu 2-5.4.2015. sa ciljem da se vlasnicima žigova i robnih marki obezbedi podrška kod promovisanja proizvoda na regionalnom i međunarodnom tržištu, omogući zaštita od nelojalne konkurencije, kao i da se ukazivanjem na visok međunarodni status utiče i na povećanje vrednosti brenda. O dobitnicima ovog konkursa odlučili su stručna komisija i međunarodni žiri koji su formirani od vodećih svetskih specijalista za pitanja iz oblasti žigova i robnih marki. Sa ponosom najavljujemo da smo dobitnici specijalne nagrade na ovom međunarodnom konkursu.

3

Zahvalnica za aktivno učestvovanje u organizaciji i održavanju Salona dodeljena je G-dinu Radovanu Milojeviću, vlasniku preduzeća „Stublina“ d.o.o.

4

Pored navedenih priznanja, „Stublina“ d.o.o. je dobila i diplomu za originalnost i aktivno korišćenje robne marke na tržištu Ruske Federacije. Ovo priznanje je dodeljeno od strane Državnog Tehničkog Univerziteta Republike Dagestan. Odluka o dodeli diplome je doneta posle sajma, i prati izložbu robnih marki salona „Arhimed-2015“.

Dokumet broj 1 možete pogledati ovde.
Dokumet broj 2 možete pogledati ovde.
Dokumet broj 3 možete pogledati ovde.
Dokumet broj 4 možete pogledati ovde.

Vesti iz prethodnog perioda

Možete pogledati vesti iz prethodnog perioda

Sajam u Beogradu

1. 39. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU
Od 16-20.04.2013. „Stublina” će predstaviti svoj proizvodni program na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu. Posetite nas u hali 1 na štandu 1302!

Sajam u Beogradu

2. 38. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU
Od 24-28.04.2012. „Stublina” će predstaviti svoj proizvodni program na Međunarodnom sajmu građevinarstva. Našim poslovnim partnerima i posetiocima i ove godine predstavićemo nove proizvode. Posetite nas u hali 1 na štandu 1400!

Sajmovi u Poljskoj i Ukrajini

3. SAJMOVI U POLJSKOJ I UKRAJINI Od 24-27.01.2012. „Stublina” će učestvovati na Sajmu građevinarstva u Poljskoj u Poznanu. Biće nam veliko zadovoljstvo da i ove godine našim cenjenim kupcima predstavimo proizvodni asortiman sa velikim brojem novih proizvoda. Posetite nas u hali 2 na štandu 2! http://www.budma.pl/en/information_for_visitors/exhibitor-s_catalogue_2012/wystawca/1118117/
„Stublina” će svoj asortiman proizvoda predstaviti i na Sajmu u Ukrajini u Kijevu od 24-27.01.2012. god. Očekujemo Vas!
http://www.theprimus.com/en/windows-doors-profiles-2012

Sajam u Beogradu

4. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA U BEOGRADU
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na 37. Međunarodni sajam građevinarsva na Beogradskom sajmu od 12-16. aprila 2011. godine. Na našem štandu broj 1400 u hali I, izložićemo naš proizvodni program okova za alu bravariju:
pogonske ručice i kvake, spojnice za prozore i vrata, brave i zasuni, garniture okova i cilindri uložaka brava. Veliko nam je zadovoljstvo da Vam premijerno predstavimo proširenje našeg proizvodnog portfolija, novim proizvodima i formama, prepoznatljivog Stublina kvaliteta. Možete nas posetiti svakog dana od 12. - 16. aprila u vremenu od 09-17 h.
Očekujemo Vas!

Sajam u Minsku

5. SAJAM U MINSKU
Agencija SIEPA pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije organizuje izlaganje srpskih proizvođača na sajmu građevine BUDPRAGES u Minsku-Belorusija. Sajam ima medjunarodni karakter i traje od 07-10. Septembra 2010. godine. ,,Stublina’’ ima zadovoljstvo i čast da bude u grupi srpskih proizvođača koji će izlagati na sajmu.

Izvoz u Francusku

6. IZVOZ U FRANCUSKU - NOVI PROIZVODI ZA NOVA TRŽIŠTA
Lansiranje novih proizvoda stvorilo je Stublini mogućnost osvajanja novih trzišta. Zadovoljstvo nam je što možemo da Vam saopštimo informaciju da počinje prodaja naših proizvoda i na trzištu Zapadne Evrope. Kompanija ,,Stublina’’ potpisala je ugovor sa firmom ,,JD Fenêtres’’ o trogodišnjoj distribuciji svojih proizvoda na tržište Francuske.